Diensten


Interim management

Wanneer er binnen uw organisatie, om wat voor reden dan ook, tijdelijk geen managementscapaciteit beschikbaar is, kan Ferro Management Consultancy ad interim managementfuncties bekleden (vaak in combinatie met doorvoeren van veranderingen in organisatie of werkprocessen. Op basis van duidelijke afspraken worden doelstellingen, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden bepaald. Op basis van onze expertise is Ferro Management Consultancy in staat uw organisatie van de juiste impulsen te voorzien zodat, indien gewenst, zwakke plekken binnen uw organisatie de juiste aandacht krijgen. De nuchtere, pragmatische en resultaatgerichte werkwijze van Ferro Management Consultancy zal uw organisatie uiteindelijk verder brengen.

Management consultancy

Advisering en implementatie van advies voor directie en (senior) management op het gebied van organisatie en procesverandering. Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om de ideeŽn maar juist ook om de realisatie ervan. Ferro Management Consultancy combineert "know what" met "know how". Het realiseren van de strategie is stap ťťn, de uitvoering ervan is stap twee. Dit vereist specifieke vaardigheden om de juiste balans te vinden tussen het uitdagen, het betrekken en het ontwikkelen van uw organisatie. Dit alles uiteraard met respect voor het individu.

Projectmanagement

Ferro Management Consultancy kan u projectmanagement capaciteit aanbieden op het gebied van Business en IT projecten. Onze professionals hebben jarenlange projectmanagement ervaring en meerdere afgeronde (internationale) SAP projecten op hun naam staan. Projecten, variŽrend in doorlooptijd van enkele dagen tot enkele maanden zijn in het verleden succesvol afgerond bij bedrijven in het MKB tot multinationals. Ook is er ruime ervaring met betrekking tot implementaties van andere software pakketten, maatwerk software en migratieprojecten.
Tevens kan Ferro Management Consultancy u ondersteunen bij het traject om te komen tot het voor u meest geschikte softwarepakket. Dit vanaf het opstellen van de Request for Information tot aan de selectie van de implementatiepartner (inclusief contractonderhandelingen). Voor de reeds lopende projecten bieden wij projectscans en second opinions aan.

 

< Terug   Top