sa·men·wer·ken werkte -, h -gewerkt in onderling overleg werken


Samenwerken staat bij Ferro Management Consultancy centraal. Resultaten behaal je immers niet alleen. Wij beperken samenwerken niet alleen tot de klant, maar maken tevens gebruik van specialisten om de gestelde doelen, uw doelen, te behalen. Daarin zijn we heel open en helder. Alleen partners waar wij goede ervaringen mee hebben, komen hiervoor in aanmerking en omdat wij iedereen persoonlijk kennen, weten wij of deze persoon bij uw bedrijf past.

Coaching


Hibou logo

Hibou Coaching helpt u op een krachtige en effectieve manier, sneller uw doelen te bereiken, zowel op zakelijk gebied als in uw privé leven. Ontdek wat uw specifieke belemmeringen zijn en hoe deze op te heffen om zodoende maximaal te kunnen renderen. Wij helpen leidinggevenden het beste in zichzelf en hun medewerkers naar boven te halen.

Cloud Computing


NeoCloud is een onafhankelijk adviesburo voor IT Strategie en Cloud Computing. NeoCloud helpt haar klanten bij de optimalisatie van geautomatiseerde bedrijfsprocessen en IT infrastructuren. NeoCloud focust daarbij op Cloud Computing, de manier van automatiseren in de 21e eeuw, met minimaal risico, maximale beschikbaarheid, flexibiliteit en veiligheid en natuurlijk optimaal cost-of-ownership.

Sales Performance & People Improvement


Hibou logo

Ideas at Work is een Sales Performance & People Improvement adviesbureau met 100% focus op de High Tech en IT industrie in de Nederlandse markt. De klanten van Ideas at Work zijn nationaal en internationaal opererende IT-dienstverleners en softwareleveranciers die de waarde van hun klanten, het talent van hun mensen en de kracht van hun partners onderkennen. Met tientallen jaren ervaring in de IT branche weten we hoe de hazen lopen, kennen wij als geen ander de Marketing en Verkoop of HR-vraagstukken, knelpunten, de cultuur en de mensen.

Buiding Sustainable Business


Hibou logo

StrategicForest heeft een focus op het duurzaam sterker maken van uw organisatie. Door gezamenlijk heldere plannen op te stellen, te begeleiden bij de implementatie ervan en eventueel risico te dragen bent u verzekerd van effectiviteit. Kenmerkend bij onze aanpak is dat we samen met u het oplossingstraject aangaan en tijdens het proces de benodigde kennis aan u en uw collega's overdragen. Zo krijgen uw vervolgstappen een boost en worden daarmee effectiever. Overigens staan we er niet alleen voor en u dus ook niet. Een aantal professoren en ondernemers vormen al jarenlang het hart van onze denktank en consultancyactiviteiten.

< Terug   Top